torstai 20. maaliskuuta 2014

Mitä kuuluu, Mysteeripatentti?

Tutkin tuossa yksi päivä keskeneräisten neuletöiden koreja ja tapasin pitkästä aikaa Mysteeripatentin. 


Tai, no, ei siitä niin pitkä aika ole, kun viimeksi muutaman rivin tikuttelin. 
Muutama kuukausi ehkä? Tältä se näytti syntymäpäivänään 3.3.2013:


Toinen kasvoi ja toinen pieneni.Tältä se näytti eilen:


Pitäisikö jo keksiä Mysteeripatentille etunimi ja kutsua häneksi?

Toinen kerä on otettu työhön mukaan.


Enkä vieläkään tiedä, mikä Mauno Mysteeripatentista on tulossa.


Lanka on hurjan kiva Daphne Lace, ja vähän harmittaa, etten alunperin aloittanut jotain ihanaa pitsihuivia tai salmiakkiruutua tästä. Koska materiaali ja värikin miellyttää, vaikka en sinisestä yleensä pidäkään.
En varsinkaan sinisen JA valkoisen yhdistelmästä.

Mutta eihän tätä enää pureta, ehei.
Vaikka itken ja neulon, mutta jotain valmista ja käyttökelpoista tästä tehdään!

Mikä  Kuka on vanhin keskeneräisyysprojektisi?

8 kommenttia:

 1. Hmmmm..... Kattelin noita langan värejä ja jotenkin näytti tutulta....https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTFiZ9-qV2oQa3ZNX9fEIBdskxHkt0p2zJ0uH7OxTX2S7FjEzj7

  VastaaPoista
 2. Katsoin ensin, että hui kun on ohutta lankaa! Vaikka itse olen tehnyt sukkia ohuesta langasta, näytti tuo vieläkin ohuemmalta!

  Taas yksi asia, jonka takia epäilen omaa neulojuuttani, sillä minulla on aina vain se yksi keskeneräinen työ, mitä teen. Tai no, niin. Miehen hupatossujen palat lojuivat kokoamattomina kaapissa muutaman vuoden, ennen kuin yhdistelin ja huovutin ne. Saumojen ompelu on niin kamalaa, että yleensä nuo koottavat neuleet jäävät helposti kaapin perälle odottamaan sitä, että itsellä olisi mielenkiintoa, tai että taas kehtaisin kysyä mieheltä apua :D Joo, hän viimeistelee mun neuletyöt ja tekee sen muuten vieläpä mielellään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ohutta, 800m/100g... ;-)
   Ja olisi tosiaan parhaimmillaan jossain ihanassa pitsihuivissa. No ei voi mitään.

   Mulla oli ennen kans vain yksi kerrallaan, piti saada aina nopsaan valmiiksi ennen uutta. Nyt olen vähän alkanut hölläämään, tiedä sitten kumpi parempi? Pääasia, että olisi mukavaa? :-)

   Ohhoh, mikä mies! <3

   Poista
 3. Luulenpa että mulla on tuolla vaatehuoneen hyllyllä vielä yksi 90-luvun puolella aloitettu työ, josta ei koskaan tule valmista vaan pitäis purkaa pois. Viime vuonna purin samanmoisia aika monta. Ne oli kulkeneet mukana kotipaikkakunnalta tänne Turkuun ja asuneet ainakin viidessä eri asunnossa omassa muovipussissaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mutta ikinä ei voi tietää, milloin innostuu uudestaan? ;-) ja sitäpaitsi muoti on niin kiertävää, että todennäköisesti ovat tosi kuuminta hottia! ;-)

   Poista
 4. Mulla löytyy jotkut vähintään kymmenen vuotta sitten aloitetut sukat... Seitsemänvuotias esikoiseni niistä tässä yksi päivä vinkkasi ;) Ja silti pitää kaupasta kantaa uusia lankoja nyt, kun vuosien tauon jälkeen käsityöinto on iskenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika kiva tunne, kun saa jonkun pitkään roikkuneen pois puikoilta! :-)

   Poista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...