lauantai 22. maaliskuuta 2014

Maaliskuisen Blogihaasteen tsemppiarvonta.

On kuulkaas niin, että nyt tulisi pieni tsemppi tarpeeseen maaliskuun blogihaasteen loppurutistukseen ja viimeiseen viikkoon!

Haastoin itseni julkaisemaan maaliskuussa blogipostauksen joka ikinen päivä.
Olen mielestäni selvinnyt haasteesta ihan kiitettävästi ja on ollut hauska huomata, että teitä lukijoitakin on siellä ruutujen toisella puolella.

Nyt on aika saada vielä lisää vipinää touhuun ja haluan järjestää arvonnan, jossa kaksi lukijaa palkitaan lauramaisilla aarteilla!
Tällä tempauksellahan saa kivasti myös muutaman päivän postaukset kuitattua sekä todennäköisesti vinkkejä ja virikkeitä loppukuun postausten aiheiksi!


Kommentoi tähän postaukseen viimeistään sunnuntaina 30.3.2014 kertomalla, mikä on Lauramainen -blogin mielenkiintoisin aihepiiri, ohje tai postaus.

Kerro samalla oletko täällä vahingossa eksyneenä, satunnaisena ohikulkijana vai oletko kenties säännöllinen lukija, ja jos olet, niin millä välineellä;
bloggerin lukijapaneelissa, bloglovinissa, facebookissa, blogilistalla, sähköpostilistalla vai jollain muulla? 

Kommentilla saat arvan ja jakamalla tämän blogissasi tai muualla, vaikkapa julkisena facebookissa, saat toisen arvan!

Kaksi ajallaan kommenttinsa jättänyttä palkitaan DIY -kirja- ja aarrepaketilla.


Kirjoja on kaksi:
Sahalla ja siveltimellä sekä Lahjoja rakkaudella.
Kerrothan kommentissasi kumpi kirja olisi mieluisampi voiton osuessa kohdalle?


Kumpaankin palkintopakettiin kuuluu aarteita:
nippu vanhahkoja karttoja, alunperin kirjojen teossa käytettyjä vanhoja marmoripapereita, arkki millimetripaperia sekä ystäväni Nepalista tuomia käsintehtyjä papereita.
Ai niin ja tietty metallihenkari.
Toimitan palkinnot postitse ainoastaan Suomeen.

Jos nyt ihmettelet silmiäsi pyöritellen näitä "aarteita", niin huomenna selviää DIY -projekti, jossa niita voi esimerkiksi käyttää.
Pysy siis kanavalla!

EDIT. Tästä ideapostaukseen!

Tasapuolisesti arpaonnea kaikille ja voimia allekirjoittaneelle, sillä vielä on matkaa haasteen loppuun asti saattamiseen!! 

Arvonta ei sisällä kaupallista yhteistyötä tai mainontaa. 
Papereista on kiittäminen Anoppia, erästä Ystävää sekä avomiehen tätiä.
Henkarit ovat pesulasta.
Kirjat ovat itselleni ostamia ja hellästi käytettyjä.

EDIT. Selvyyden nimissä täsmennän vielä, että osallistuaksesi arvontaan sinun EI TARVITSE liittyä lukijaksi tai seuraajaksi. Kommentilla arpa, jakamalla toinen.
Toki halutessasi olet enemmän kuin tervetullut säännölliseksi lukijaksi, varsinkin jos et halua missata tulevia posteja!

Arvonta on päättynyt!
Kiitos kaikille osallistumisesta!

46 kommenttia:

 1. Olen lukijasi ja piipahdan täällä monipuolisten juttujen vuoksi. Ohjeesi ovat hyviä, esimerkiksi opin tekemään upeita rusetteja. Ilman muuta laitan arvonnan sivupalkkiini.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Virkkausohjeet ehdottomasti. Saannollinen lukija mut noi vaihtoehdot meni hankalaksi. Tykkaan naamakirjassa ja blogi muistissa favourite bar:issa :) Sahalla on hyva saheltaa.

  VastaaPoista
 3. Vähän niinkuin vahingos löysin sun bogin ja aloin seuraamaan.
  Josko mäkin oppisin nyt tekeen nättejä rusetteja =)
  Kirjansidonta inspiroi niin, että taidankin väsätä ite lapselleni keittokirjan =)
  Ihania maisemakuvia oot ottanut!
  Jaettu fb:s julkisena ja blogissani. Mukana 2 arvalla =)

  VastaaPoista
 4. Olen ohikulkija ja itsekin osallistuin kyseiseen Blogihaasteeseen :) Täytyy tutustua blogiisi paremmin, varmaan kaikenlaisia ihania ohjeita löytyy :) Mukana yhdellä arvalla. Lahjoja rakkaudella-kirjan ois ihana saada :)

  VastaaPoista
 5. Olen seuraillut postauksia sen jälkeen,kun huomasin linkkisi FBn sivustolla ^_^
  Jaoin arvonnan blogini sivupalkkiin,ettei sitten huku kaiken tekstin sekaan :)

  Eli kaksi arpalipuketta nappaan mukaani ja tuo lahjoja rakkaudella-kirja kovasti houkuttelee!

  VastaaPoista
 6. Löysin tieni tänne FB:n käsityöblogit-ryhmästä. Tykkään tyylistäsi! :)

  Mieluisampi olisi Lahjoja rakkaudella -kirja, toinen löytyykin jo. :)

  VastaaPoista
 7. Vähän vaikea sanoa, mikä olisi paras postaus. Tykkään blogistasi tosi paljon, tuunaukset ovat aina kivoja, käsityöt idearikkaita ja leivontaohjeet kovassa käytössä:)
  Lukijana täällä käyn ja arvalla kokeilen onneani. Kumpikin kirja on mielenkiintoinen, joten ei sen väliä kumpi tulee jos onni potkii.

  VastaaPoista
 8. Säännöllisesti seuraan, käsityöblogit-ryhmästä sinun ihanan blogisi löysin. Virkkaus on nyt minulla niin kovassa vauhdissa, että siihen liittyvät ideat houkuttelevat blogissasi. Kahdella arvalla mukaan, jaan omassa blogissani arvonnan :) Valintani palkinnoista olisi Lahjoja rakkaudella

  VastaaPoista
 9. Facebookin käsityöblogit-ryhmän kautta löysin mutta huomasin käyneeni joskus aiemminkin. Neulomisjutut lienee mielenkiintoisimpia, koska sitä itsekin harrastan. Jos onni osuu niin Sahalla ja siveltimellä vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 10. Bloglovinin kautta seuraan, löysin blogisi FB:n käsityöblogit-ryhmän kautta ^_^ Tykkään eritoten sun blogin monipuolisuudesta, että ei keskity vain käsityön yhteen ulottuvuuteen, oot tosi monitaituri :) Kumpikin kirja käy. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tää on kanssa vakkari lukija ja pitää taidokkaista kuvistasi ja monipuolisista käsitöistä ja askarteluistasi. Tälle ois yksi arpa ja kumpikin kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 12. No ne käsityöjututhan niitä suosikkeja on. Ja tietysti myös kaikki lapsiin liittyvät postaukset on kivoja. Seuraan vakituisesti oman blogin sivupalkin kautta! :) Toi lahjoja rakkaudella olisi ihana!

  VastaaPoista
 13. Mie osallistun kans! En kyllä osaa sanoa yhtä tiettyä asiaa mistä tykkäisin, tykkään blogista ylipäätään. Selkeä ja yksinkertainen ja nätti. :)

  VastaaPoista
 14. ekaa kertaa tänne ihan sattumalta eksyin. mutta en varmasti viimmeistä. Arvontaan osallistun yhdellä arvalla ja kumpikin kirja kiinnostaa

  VastaaPoista
 15. Arvalla mukana. Tulin fb kautta. Empä ole tainut käyttää koskaan "oikeaa" karttaa korteissa. Joten en laittaisi vastaan että arpa onni osuisi kohdalleni. :)

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana,seuraan bloggerissa ja jaoin blogissa. Ihanat palkinnot :) Tykkään blogistasi kokonaisuutena, kaikki diy-jutut ovat lähellä sydäntäni, tykkään itsekin näperrellä kaikenlaista, lisäksi tykkään blogisi kauniista kuvista ja tunnelmasta.

  VastaaPoista
 17. Ilomielin osallistun, aivan ihana idea. Huomasin perhosmobilesta postauksen FB:ssa, ja sitä kautta ekstin sitten arvontaan. Perhoset ovat upeita, pitää etsiä jospa täällä olisi ohjekin niihin :)

  Koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, jaan minäkin tämän FB:n.

  Ja jos onni, vastoin tapojaan, potkaisee, valitsisin tuon Lahjoja rakkaudella kirjan.

  Mutta ennen kaikkea, kiitos kauniista blogista, se on jo lahja! Eikun Bloglovinlistoille.

  VastaaPoista
 18. Minä olen aivan ihastunut näihin sinun askartelu-ohjeisiisi ja muukin käsitöihin liittyvä kiinnostaa kovasti. Seuraan sivujasi säännöllisesti lukijana vaikka harvemmin tulee kommentoitua. Kahdella arvalla mukana ja tuo lahjoja rakkaudella kirja minulla jo onkin , joten tuota toista yritän ja varsinkin papereita tulevia perhosia varten ♥

  VastaaPoista
 19. No vakilukija tietty, tosin ajoittain aika hiljainen sellainen. Seuraan instassa ja tietty ihan suosikkeihin olen blogin tallentanut joten kun on aikaa luen suosikkiblogeja tuolta omalta tietokoneen listalta.

  Tykkään kyllä kaikista jutuistasi, mutta erityisesti diy projekteistasi jotka ovat ihania.

  Mieluinen kirja olisi Lahjoja rakkaudella :)

  Pistän arvonnan jakoon, eli kahdella mukana.

  VastaaPoista
 20. lukijana,fb kurkkijana mukaan arvontaan. Selkeät ohjeet on sun vahvuus, minäkin ymmärrän niitä,kiitos siitä

  VastaaPoista
 21. Ensimmäistä kertaa tänne eksyin Meidän Hailuodossa-blogin kautta. Miten minulla on voinut jäädä tällainen kiva blogi huomaamatta. Hienoja juttuja olet tehnyt mistä on myös hyvät ohjeet. Näihin palaan varmasti vielä jossain vaiheessa.

  Kahdella arvalla mukana. Mieluinen kirja olisi Lahjoja rakkaudella.

  kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. Se oli se virkattu rahin päällinen, jonka avulla sivuillesi löysin :) Ja nyt olen ihan koukussa. Täältä löytyy loistoideoita!

  VastaaPoista
 23. Ihana arvonta ja vielä ihanampi blogi, tätä jään lukemaan! Osallistun kahdella arvalla, linkitin arvontasi blogini sivupalkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se unohtui sanoa, että erityisesti kaikki käsityöt, askartelut ja diy-ohjeet kiinnostavat :)

   Poista
 24. Sinun käsityöt ovat upeita ja DIY on mulle uusi tuttavuus. Olen mukana arvalla. Yritin useamman kerran saada itseni lukijaksi, mutta ei onnistunut. Yritän kyllä myöhemmin uudestaan. Sahalla ja siveltimellä: ei ole tätä kirjaa. Lahjoja rakkaudella kirja minulla jo on.

  VastaaPoista
 25. Facebookin käsityöblogin kautta oon tänne muistaakseni eksynyt.

  olen mukana yhdellä, kun lukijaksi ei pääse liittymään bloggerin kautta.

  käsityöt, askartelut ovat lähellä sydäntä.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana, jaettu facessa :) tykkäilen täällä monesta jutusta, tänään ilmeisesti ensimmäistä kertaa tänne löysin? :) perhosorigamikorvikset oli tosi hienot! Kirjoista kumpi vaan käy! :)

  VastaaPoista
 27. Mä olen eksynyt sun ihanaan blogiin virkkausjuttujen perässä ja liityin silloin samoin tein blogger lukijaksi. Toki täällä on paljon muutakin ihanaa ja kaunista niiden virkkausjuttujen lisäksi. :) Yhdellä arvalla mukaan ja kirjoista mieluisampi ois Lahjoja rakkaudella. Toinen onkin jo entuudestaan tuttu :)

  VastaaPoista
 28. Olen uusi lukija Bloggerissa mutta jään mielelläni pysyvästikin seuraamaan, vaikuttaa mielenkiintoiselta blogisi. Askartelujutut varsinkin kiinnostavat minua. Osallistun kummankin kirjan arvontaan.

  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Facebookin käsityöblogin kautta minäkin tänne olen tieni löytänyt. Pöllöpipo ispiroi aivan erityisesti ja odottaa sopivaa hetkeä toteutukselle.
  Sahalla ja siveltimellä olisi minulle enemmän omiaan.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 30. fb käsityöblogin kautta löysin. virkkausjuttujen perässä tulin tänne!

  kumpikin kirja käy minulle.
  terveys1(a)wippies.fi

  VastaaPoista
 31. Olen varmaan tullut tänne googlettelemalla jotain paperimassasta tekemistä, ehkä....
  Käsitöissä tykkään erityisesti virkkausjutuista, neulominen on jäänyt vähemmälle.
  Molemmat kirjat houkuttavat, mutta sahalla ja siveltimellä olisi ykkösvalinta.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 32. Facebookin käsityöblogiryhmän kautta olen tänne kulkeutunut. Mm. lahjatavaralaatikon taitteluohjeet on täältä napattu.
  Lahjoja rakkaudella olisi mieluisampi kirja; viisaathan aloittelevat nyt niitä tämän vuoden itsetehtyjä joululahjoja...
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 33. Löysin blogisi toisen blogin kautta ja jäin lukijaksi askarteluvinkkien ja DIY-ohjeiden vuoksi, sillä tykkään itse tuunailla ja tehdä kaikenlaista :) Kyllä se Sahalla ja siveltimellä -kirja olisi, jos onni suosii! :)

  VastaaPoista
 34. Ekaa kertaa eksyin sivuillesi Suden silmukat -blogin kautta. Käsityöt kiinnostaa erityisesti. Läppärin suosikit-sivustoon liitän blogisi, joten jään seuraamaan juttujasi. Ja tulen kyllä lukemaan aiemmat kirjoituksesikin, on niin mukavan tuntuista tekstiä. Yhdellä arvalla mukana ja mieluummin Lahjoja rakkaudella -kirjaa havittelen.
  T. Taina

  VastaaPoista
 35. Ihka uusi lukija olen. Minua kiinnostaa monipuolisesti käsityöt ja ihastuin blogissasi juurikin tähän monipuolisuuteen.

  Kaksi arpaa ja Lahjoja rakakaudella enimmäinen valinta, toinenkin kyllä kelpaa. ai niin ja bloggerissa lueskelen. teekoo81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 36. Sattumalta eksyin tänne haeskellessani uusia käsityöblogeja. Käsityöt siis kiinnostavat aihepiirinä. Vauvan tennarisukkia voisin kokeilla ehkä itsekin :D Yhdellä arvalla mukana. Kirjauduin lukijaksi bloggerin kautta.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 37. osallistun minäkin. harmaakissa@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Minäpä osuin tänne blogeja etsiskellessäni, eli olen paikalla ensimmäistä kertaa,
  Askarteluaiheet kiinnostavat erityisesti, käsitöiden osalta mulle jää vain lopputulosten ihailu :) Leivontajututkin ovat ihan mukavia, ja yllättää saa aina.
  Fanitan facessa, koska why not!

  VastaaPoista
 39. Nuo käsityöthän ne kiinnostaa ja fbn kautta tänne alunperin tupsahdin. Yhdellä arvalla osallistun :)

  VastaaPoista
 40. Seuraan melko säännöllisesti, mieluisinta aihepiiriä en osaa sanoa. Tykkään siitä, että blogi on sinun näköisesi, ja siinä on vähän kaikenlaista. Yhdellä arvalla mukana, ja Lahjoja rakkaudella olisi ehkä mieluisempi, joskin tuo toinenkin vaikuttaa oikein kiinnostavalta :)

  VastaaPoista
 41. Satunnainen kulkija, Askartelut keväällä, käsityöt syksyisin

  VastaaPoista
 42. Tavoittelen ihanaa palkintoa yhdellä arvalla. Lahjoja rakkaudella -kirja olisi mieluisempi. Käsityöaiheiset postaukset kiinnostavat minua eniten, uusia ideoita eri tekniikoilla tehtynä on mukava bongailla. Löysin tänne jonkun muun blogin kautta, olen toki käynyt aiemminkin.

  VastaaPoista
 43. Voi vieläkö ehtii yhdellä arvalla mukaan ;) Ihana palkinto! Kivaa kevättä!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...