tiistai 8. helmikuuta 2011

Poikien huoneiden ovikyltit

Suunnitelmissa on edelleen makuuhuoneita vähän muutella ja maalailla, heti kun vaan saadaan se baaritiski ulos... :-/ 
Ja niinkuin Eskarilainen sen osuvasti totesi, "Sitten kun äiti ja iskä menee baariin, mä meen teidän huoneeseen..." Kiva kiva, mut älä tuolla tavalla asiaa kylillä ilmaise... ;-)
Eli äiti ja iskä muuttaa Baariin/Länsisiipeen, vanha aikuisten makkari maalataan ja kalustetaan E:lle sopivaksi ja sitten E:n vanha huone, se pienempi, laitetaan Kuopukselle. 
Kuten jo aikisemmin mainitsin, tein pojille oviin nimikyltit, tai no, etunimikirjainkyltit... 
Tarvikkeet esittelin jo täällä, ja tälläiset niistä tuli:


Kehyksenä 15x15cm puinen taulunkehys, paperimassakirjaimet, askartelumaalia sekä koristepaperia... 
Kehys on ensin maalattu kahteen kertaan ruskealla ja sen jälkeen kahteen kertaan vähän erisävyisillä turkooseilla. Maalin kuivuttua kevyt hionta hienolla hiekkapaperilla ja vielä pari kerrosta lakkaa pintaan. Myös kirjaimet on maalattu ja lakattu, mutta niihin en tehnyt "vanhennusta", olisi tullut ehkä liian epäsiistin näköinen, kun taustalla kuviollinen paperi. Kirjainten kuivuttua liimasin ne kontaktiliimalla pohjaan kiinni.
Vaikka kyse on lastenhuoneista, en halunnut tehdä liian lapsekkaita kylttejä, kun ne tulee tietysti eteisen puolelle näkyviin.
Kyltteihin olisi voinut laittaa nauhaakin, ripustamista varten, mutta sitten oviin pitäisi saada ripustuskoukut/naulat, ja se ei tietenkään ole mahdollista (typerät ja ällöt höttöovet täällä, eikä suinkaan puiset). Nämä ajattelin kiinnittää superpitävällä kaksipuoleisella Tacky Tapella, eipähän sitten kyltit kolise puberteetin aikana... ;-)

On taas tosi loogista aloittaa remontti tälläisillä puuhilla?

Muistin muuten taas kuinka ärsyttävää on valita valkoista maalia???????????
Vaihtoehtoja enemmän kuin värikkäissä väreissä mikä on tosi tyhmää, eihän valkoinen ole edes oikea väri!!!

3 kommenttia:

 1. No voi ei...kirjoitin pitkät pätkät, mutta teskti hävivi taivaan tuuliin. Silläkin uhalla, että kommetti tulee kahteen kertaan yritän uudelleen. Kiitos käynnistä...Tulin heti vastavierailulle. Ihania ideoita läysin heti täältä! :)

  Meillä tuo pojan huon eon ismopi projekti,koska osa yläkerrasta on kylmää tilaa ja koko yläkerta on siis rempattava. Mutta suunnittelu on ihanaa ja varastostakin löytyy jo mm. pulpetti, pieni puusohva, sänky ym...ei en yhtään aloita liian aikasin tätä sisustuspuolta. ;)

  Tulen varmasti vierailulle udestaankin!

  VastaaPoista
 2. Oho...noin sata kirjoitusvirhettä...yritin hopussa kirjoittaa, kun pikkumiehestä ei koskaan tiedä kauan viihtyy lelujensa seurassa. ;) Pahoittelen!!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka mukava kun kävit!! :-) (kirjoitusvirheet annetaan anteeksi).

  On aina ilo jos voi tarjota inspiraatiota, sitä kun itsekin täältä blogistaniasta löytää enemmän kuin laki sallii!! ;-)

  Jos koko tila pitää aloittaa alusta, on vain plussaa, itse kiroan näitä typeriä laminaatteja ja lasikuitutapetteja... Kun ei turhaan viitsi vaihtaa...

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...