tiistai 12. huhtikuuta 2011

Pinnasängyn reunapehmuste

Kuopus täytti viikonloppuna 5kk ja on alkanut jo sängyssäkin pyörimään, joten pakkohan se oli tämäkin rojekti saada tehtyä. Olen etsiskellyt sopivaa (lue: äidille kelpaavaa...) pinnasängyn suojaa, tuloksetta.
En halunnut "virikekuvioitua" tai muuten vaan liian värikästä tai räikeää. Eihän sielä sängyssä aikaa vietetä silmät aukinaisena, ja jos joskus (eli öisin) tenavan tekee mieli niin tehdä, en ainakaan siihen halua kannustaa mielenkiintoisella tutkittavalla. Perusvalkoisia nyt joo jossain oli, mutta Pllääh, tylsää!!

Ompelin suojuksen itse.

Sisäpuolella raidallinen puuvillakangas (Tee-Tee Shopista).
Melkein samannäköistä kangasta olen joskus pienen palan Ikeasta ostanut
(itseasiassa nämä pussukat syntyivät siitä), ja tykkään!

 Ihana nauha Nappiaitasta.

Ulkopuolella yksivärinen beige kangas (pajan kätköistä).
Pehmusteen täytteeksi pilkoin yhden ylimääräisen ja nukkumiskäytössä aivan liian paksun vauvan peiton (koko 120x110cm).

Pöllöpussilakana Hemtexistä.

Kuvissa mukana joskus vuosia sitten tekemäni Pehmo. Ohjeessa se oli muistaakseni Hiiri, mutta olemme Esikoisen kanssa todenneet, että se muistuttaa enemmän Hirveä, joten päätimme olla lokeroimatta sitä mihinkään lajiin kuuluvaksi. Kankaana vanhat vakosamettihousut.

5 kommenttia:

 1. Täti oranssi on sitä mieltä, että olet valinnut lempivärit luomukseesi, on hieno! :) Kelpaa pikkuisen siellä köllötellä.

  VastaaPoista
 2. Kaunista, tuossa pikkuinen ei voi nähdä kuin kauniita unia:)

  VastaaPoista
 3. jaksoin tehdä pinnasängyn päällisen esikoiselle. Seuraava sai hienon ja hintavan kaupasta..ja kolmas poloinen sellaisen virike-henkisen ikeasta :). Ei ihan tämänkään äidin makuun, mutta ei vaan energiaa riittänyt pehmusteen tekoon. Ajattelin että nuorimmainen perii keskimmäisen hienon, mutta sepä on edelleen keskimmäisen käytössä eikä luovutuksesta ole vielä merkkejä...

  Tuo tekemäsi on niin kaunis. Pienille vauvoille on minusta ihana laittaa ihan rauhallisia juttuja. ja tosiaan virikkeet voi olla muualla kuin sängyssä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kauniit kommenteistanne!!! :-)

  Hyvin tuo tuntuu nukkuvan nyt! Itseasiassa tosi hyvin! Saattaa toki johtua enemmän iltavellistä kuin sisutustekstiileistä... ;-)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...