maanantai 7. helmikuuta 2011

Uusvanhoja ostoksia

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, kävin ostoksilla Madelinassa ja sieltä sisustuspuolen jutuista matkaan tarttui tälläisiä aarteita:

 Ihana puinen teepurkki!! (Bloomingvillen)

Peltiset "Pharmacie" -laatikot sekä kylpyhuoneen ovikyltti (Kaikki Bloomingvillen)

Herkullinen peltipurkki!!
(Teekannu on joulun alla tehty kirppislöytö...)

 Ja tässä vielä koristetyyny joka poseerailee vanhojen,
itse ompelemieni tyynyjen kanssa eri paikoissa.
Kuvissa myös Iso-Avopilta enakkoperitty puulaatikko, kirpparilta löytynyt Tiilään kartanon (?) vanha lypsyjakkara sekä Porvoon Panimon (Borgå Bryggeri) (siis sen alkuperäisen) iso lasipullo.
Pullo on upea, etikettikin osittain ehjä ja pullohan olisi ehjänä maksanut maltaita, mutta sain sen nimelliseen (oisko ollut eurolla?) hintaan ostaessani piirtoheitintä aikoinaan paikallisesta osto- ja myyntiliikkestä. Pullossa oli siis paha särö joka matkalla kotiin levisi vielä kokonaan.
Tämähän oli vain hyvä juttu, koska sain tehtyä siitä lampun!!!! :-) Olen pujottanut lampunjohdon kaulasta sisään vapaasti roikkumaan ja lamppu rikkinäisen pohjan kautta kantaan kiinni. Pohja on paikattu kirkkaalla teipillä kiinni pulloon.
Lampunvaihto on tietysti vähän hankalaa, kun teippaukset pitää aina avata ja koska tämä lamppu on meillä pimeinä vuodenaikoina päällä ympäri vuorokauden, sitä saakin olla aika usein vaihtamassa.
Seuraavassa vaihdossa laitetaan kyllä energiansäästölamppu! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...