maanantai 7. helmikuuta 2011

Sattumanvaraisia värisattumia.

No tästä tulee sekavaa tekstiä, huomaan sen jo etukäteen...

Kävimme eilen Kuopuksen kanssa kyläilemässä ihanan tätini ja hänen perheensä luona Valkoisessa Talossa. Siellä saimme herkutella tädin tekemää hernekeittoa ja laskiaispullia!
Syy viereiluun oli tikusta revitty, piti hakea kynttiläkutsuilta ostamani neljä (4!) tuikkua, vaikka olisin ne voinut lennossa vaikka tädin työpaikalta noutaa. Mutta on aina hyvä jos on joku syy vierailuun, tulee nimittäin mentyä, vaikka muuten ei saisikaan aikaiseksi.
Samaan aikaan lähti Eskarilainen Famon kanssa leffaan ja oli hyvin pahoillaan kun ei päässyt mukaan Valkoisen Talon vierailulle, kun kummitädinkin olisi samalla saanut tavata. Lohdutukseksi hän teki Kummitädille kortin:

 Kuvassa Kummitäti ja Eskarilainen pulkkamäessä, kuvassa näkyy myös heidän tekemät lumitunnelit pehmikerisuineen. (Huom! Poika itse valitsi paperin näistä uusista, siihen sopivat tussit sekä tietysti kuvan aiheen!)


Ystävän hääkiitoskorttiprojekti odottaa kuvia kehityksestä, mutta aamulla ruokakauppareissulla ostin postimerkit valmiiksi asiamiespostin tiskiltä. (Muut tarvikkeet ovat jo hankittuna.) Osa korteista lähtee ulkomaille ja ostin siis uusiutuneiden 2. luokan merkkien lisäksi myös arkin 1. luokan merkkejä...
(No tuleepas tarina nyt "juurtajaksain".)
Ja voi kuinka kauniit merkit postin Daami laatikosta kaivoikin! Kotiin tullessani heitin postimerkit pöydälle niiden eilen haettujen kynttilöiden viereen!!

(Huom., morsiamella oli häissään punaiset kengät jalassa... )
:-)
En muuten yleensä ole mikään tuoksukynttilöiden suurin ystävä (eikä isäntä varsinkaan!), mutta noissa on aika kivan miellyttävä ja mieto tuoksu!

2 kommenttia:

  1. Noi on vissiin sen Suomalaisen kuvittajan piirtämiä merkkejä...?
    Siltä mimmiltä oli aikaisemmin vähän erillaisia postimerkkejä, niitä jo ihastelin. Se on kiva, kun nykyään on jopa postimerkeissä valinnanvaraa.
    Tällä hetkellä laatikosta löytyy niitä ihania keijukaismerkkejä, joilla olen lähettänyt tyttäreni postia =)

    VastaaPoista
  2. Oli joku Laura joo, (kaima jää aina mieleen ;-) ) ja arkin julkasupäivä näytti olleen jo 2009 että ei ihan uusinta uutta... Keijukaiset on aina ihania! (Meissä jokaisessa asuu pieni HelinäKeiju...) Harmi vaan et noi pojjaat ei tajua... :-/ Meillä ei prinsessasatuja lueskella...

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...