sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Valtavirta vai Puro vai mikä se...

...sopiva aasinsilta otsikoksi nyt olikaan?

En ikinä ole oikein ollut kovinkaan muotitietoinen, siis en ainakaan vaatteiden suhteen. Ehkä haluaisin kun kerran aina yritän mutta kovin jähmeästi tuollaiset haihatukset kuten pillifarkut tai erikoiset värit tai kuviot ajautuvat vaatekaappiini. Pääsääntöisesti pari vuotta myöhässä silmä kaikkeen "uuteen" (tai kasariin) tottuu ja uskallan itsekin hankkia. No nyt sitten pari vuotta myöhässä garderoobistani löytyy TUUBIHUIVI! ;-)


Kyllä vain, laadukkaan bloggaamisen linja teemalla "kärpäsestä härkänen" jatkuu ansiokkaasti!

Samaan aikaan kun feikit Jämälankasukat saivat alkunsa, pistin puikoille myös patenttineulekaistaleen, ihan kokeilumielessä. Ei ohjetta, ei tietoa koosta, mallista, langan riittävyydestä tai muusta käyttäytymisestä.

Ja kun patenttineuleen kanssa pääsi vauhtiin, ei siinä kauaa sitten mennytkään kun huivi oli valmis, vaikka kolmannen rivin jälkeen manailinkin että ehkä 2015 pääsee käyttöön?

 Instagramissa hihkuin ensimmäisen kerän loputtua!
Hei, tähän väliin hauska juttu. Instagram ja Facebook kun ovat blogin tukena ja pikaisesti kerrottavan infon väylänä, vähän niinkuin behind-the-scenes, niin tässäpä onkin tuolle ylläolevalle "instantkuvalle" oma kulissientakainen kuva:
(...ja tästä huomaamme kuinka ihanasti noilla Instagramin valmiilla filttereillä saa *nipsnaps* kuvista mehukkaampia...)

Innokas pieni apulainen mukana. 
Ei kylläkään ole kovinkaan paljon avuksi... ;-)
Kuva otettu ajankuluksi, kesken "Kenen puikot, äidin vai Kaapon?" -leikin.
(huomaa kuvissa kahvikupit. Olen naureskellut, että onneksi juon kahvini maidolla, ei vaaraa osteoporoosista näillä kahvimäärillä...)

No niin, takaisin aiheeseen:
 Patenttineulos...

 ...taipuu...

 ...tasoittuu...

...ja joustaa!

Materiaalina lanka, Novitan Puro Batik, on ihanan pehmeää, kutiamatonta ja värit, oh nuo värit!

...huivimalliksi houkuteltu ihanainen neiti S., mukana tietysti taas myös innokas kuvausassistentti...

Aloituksessa 45silmukkaa, puikot 5mm, jatkoin kahden kerän verran, yllättävän vähän? Olin mielessäni varautunut suurempaan kulutukseen, mutta nyt jäikin yksi herkkukerä vielä odottelemaan... Päättely, päät yhteen ja kiepautus kaulaan.
Muodikkuudesta puheen ollen, olen huumaantunut kuviollisiin legginseihin! 
Ja se jos mikä, on muodin etunenässä kulkemista!

Tosin testikäytössä huomasin ohikulkevien koirien säikähtävän ja oman perheenkin luovan epäileviä katseita... "Äiti hei, voitsä laittaa oikeet housut jalkaan?"

Ja hei onhan mulla ylikasvanut, epämääräisen värinen tyvikasvukin!
Eli ei hätää, ihan muodin aallonharjalla ratsastan? ;-)
Ihanaa Uutta Inspiraatioviikkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hiplasin tuota lankaa tänään kaupassa, mutta jätin, kun ei sytyttänyt mitä siitä tulisi. Nyt kismittää.. ja pääsen sinne kauppaan vasta perjantaina uudelleen...
  Ihana huivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mars mars vaan ostoksille ;-), nyt käytössä olleena voin kyllä kehua kuinka ihana materiaali! Siis itse en ole ollut vaan huivi... äh, no mut kuitenkin!

   Poista
 2. Kiitos inspiraatiosta! :) Minä olen joskus tehnyt pipon ja huivin Puro Batikista, ja tykkään langasta yllättävän paljon huomioiden materiaalit. Pehmeää lankaa totta tosiaan!

  Tuubisi värit ovat upeat, ja patenttineulehan on kuin tehty tuubihuiville!

  VastaaPoista
 3. Eipä kestä! :-) Väriyhdistelmistä ei voi ottaa krediittejä, ne kun tulee valmiina kerästä... ;-)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...