lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kaunis, rohkea, valkoinen & romanttinen ruutu

Osallistuin erään Facebookin askarteluryhmän heinäkuiseen haasteeseen ja olipa hyvä että ilmoittauduin, sillä  nyt sain vihdoin kaivettua korutarvikelaatikkoni esiin.


Haasteessa jokaiselle osallistujalle muodostui oman syntymäpäivän numeroiden perusteella kolme numeroa eli kolme eri elementtiä.
Oma syntymäpäiväni toi melko helpot:
valkoinen, romanttinen & ruutu


Tein kaulakorun sekä yhteensopivat korvakorut ja niille lahjarasian.


Rasian (12x12x3 cm) taittelin kahdesta DCWV:n The Formal Affair Stack skräppipaperilehtion arkista. 
Kartongin toinen puoli on tässä sarjassa valkoinen, joten jätin kuviopuolen rasian sisään ja näin rasia onkin ulkopuolelta kokovalkoinen. Lisäsin ennen nauhoja rasian kanteen suikaleen pitsikuviota leikkaamani arkin ylijäämäreunasta, joka toi rasiaan vähän sitä romantiikkaa sydämineen. Nauhoina hopeanharmaa satiininauha sekä valkoinen pitsi. Lisämausteena kirkkaita blingblingejä.
Rasia toimii samalla korttina, kun liimasin kannen sisäpintaan tervehdyksen, fonttina Jellyka Saint-Andrew´s Queen. Tervehdyksen reunat väritin vaalean turkoosilla.

Huomaa valkoinen silkkipaperi, jonka sisällä korut lepäävät rasiassa! 
On se vaan niin, että kaikki maailman lahjapaketit pitäisivät olla kuin Kauniissa ja Rohkeissa! ;-)

4 kommenttia:

  1. Kiitos blogivierailusta, kiva kun löysit blogiini! Ajattelin pistäytyä täällä vastavierailulla, mutta niin paljon kaikenlaista kivaa ja kaunista blogistasi löytyy, että pistäytymistä pidempi vierailusta tuli ihan huomaamatta! Ihana blogi sinulla - tänne pitää jäädä lukijaksi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Uutar ja lämpimästi tervetuloa!

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...