tiistai 2. marraskuuta 2010

Kylttejä ja kortteja

Viime viikkojen projektit (tai siis osa niistä) on saatu päätökseen ja tässä tiivistelmä:

PUUKYLTIT

Yleensä aina Pajan tuotoksia syntyy yli omien tarpeiden, mutta tälläkertaa juuri sopivasti! Kaikki kyltit ovat löytäneet paikkansa maailmalla. Yksi niistä lähtee luonnollisestikin arpajaispalkintona matkaan ja toinen päätyi naapurin Rouvan kotiin... Tervetuloa -kyltti koristaa Kartanon ulko-ovea ja Arabian  Runo -teemainen on varta vasten mittatilauksena itselle tehty!
Olen himoinnut kyseistä ASTIAsarjaa itselleni, mutta yhdistelmänä näinkin höslä emäntä sekä keittiön kivilattia ei vaan yksinkertaisesti toimi. Niin kauan kun meillä on kivilattia, pysytään myös marketin halvoissa astioissa, sillä lautasia ja laseja kuluu täällä enemmän kuin laki sallii. (Puolustuksekseni täytyy todeta, että kyllä tuo miesväkikin astioita tiputtelee.) Helpotuksena tuohon himoon on nyt ainakin sarjan serveteillä, Decoupage-tekniikalla, koristeltu laho lankku kyökin seinällä!
"Kauniita Unia" -kyltit pääsivät syntymäpäivälahjojen muodossa kahden ihanaisen nuoren neidin makuuhuoneisiin (lisäksi paketeissa oli virkatut pussukat sekä kummitytölle Nomination-koru ja nuoremmalle neidille itse tehty kaulakoru)


Pussukat virkattu, (yllätysyllätys) Novita Puro -langasta, värinä taas kerran Luumupuu (on vaan niin herkku!)
Kaulakoru tehty Das-massasta, kukka painettu Tildan leimasinkuviolla ja korun kuivuttua "väritetty" Promarker -tusseilla. (Näitä massa-leimailukokeiluja tuli tehtyä enemmänkin viimeviikolla (vai oliko se toissaviikolla, hmhmm...) mutta niihin palataan myöhemmin...


HÄÄKUTSUKORTTEJA
Korttiaskartelupuolella tein Askartelukauppaan muutamia kutsukorttimalleja tilpehööreineen. 
Materiaaleina Stucco-kartonkeja sekä -papereita, Graphic45- askartelupapereita (taas kerran) lähinnä Baby 2 Bride -sarjasta, satiininauhaa, paperikukkia sekä liimatarrahelmiä.
Korttien viimeistely Promarker -tusseilla.
Kaikki tarvikkeet askartelukauppa Paperipilvestä.


Huomasin muuten juuri, että tuolla Graphic45 papereiden sivuilla on uusi sarja, Once Upon A Springtime! Ihana! Olen niiiiiiin koukussa noihin papereihin!!!!!!! Onkohan nuo kohta "lähikaupassa"? :-) Aivonystyrät jo savuaa inspiraatiota!!!!
(Näissä tämän postauksen kuvakollaasi/"Digiskräppäyskokeiluissa" on muuten pohjana noita g45 -kuvia...)


Ainiin, Joulustakin pitäisi kai pikkuhiljaa alkaa innostumaan....? Yleensä aloitan joulusuunnitelmat jo elokuussa innosta kihisten, mutta tänä vuonna ei tunnu irtoavan. Kynttilöitä polttelen ahkerasti, glögiä kuluu jo aika paljon (koska kuuma mustaherukkamehu alkaa tympimään tämän flunssan kanssa) ja joulukalenterisuunnitelmat ok, mutta siinä se sitten onkin. Kaipa se innostus sieltä kohta tulee tai sitten jää yksi joulu väliin. Onkohan se edes sallittua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...