tiistai 12. lokakuuta 2010

Merellisiä Aarteita

Ihanaisen Avopin työpaikalla on muuttomyräkkää alustava siivous- ja myllerrysoperaatio käynnissä ja tälläisiä aarteita hän muisti ottaa tietylle hamsterille talteen... :-)  Merikortteja ja karttoja 1970 ja 1980 -luvuilta! Mitäköhän kivaa näistä keksisi, vai laitetaanko kaappiin vanhenemaan enemmän?


Viikonlopun jäljiltä jäi himo neuloa, mutta surullisenkuuluisat Bambupuikot nro5 joutuivat parempiin suihin (kera kerällisen ihanan höttöä Novitan Varpu -lankaa ja keskeneräisen pipon). Laatikonpohjalta kuului kuitenkin kutsuva huhuilu, siellä ne muutama kerä Puro "Luumua" odottelivat... Ilman oikeankokoisia puikkoja on tartuttava koukkuun. Tässä keskeneräiset lapaset. Virkattu kiinteillä silmukoilla (30kjs aloituslenkissä), koukulla nro 4. (Lasten ja kapeakätisten naisten koko)
Ihme ja kumma, raidat menee näissä täysin yksi yhteen alhaalta lähtien, vaikka en yrittänyt enkä edes oikeastaan halunnut... Onneksi ensimmäisen lapasen aikana piti vaihtaa kerä (kun avatusta aloitin) ja tuli edes yksi tuollainen selkeä raita. Kai ne kuitenkin lämmittää? Neulottuja lapasia tukevammat ainakin ovat. Kohta pääsee testaamaan tositoimissa, hetki sitten tuli lumihiutaleita alas... :-)

Lopuksi vielä muita tämän viikon keskeneräisiä projekteja... HiH! :-) Kyllä taas kannatti hillota noita vanhoja lankunpätkiä...


Pellavapussukat liittyvät löylyveteen, ja sisältävät noita vihreitä tuossa vieressä... :-)

4 kommenttia:

 1. KIITOS, että jätit kommentin blogiini! Sen ansiosta löysin tänne ja näin kasan ihania persoonallisia käsitöitä ja huolellisia toteutuksia. Taidanpa tulla takaisinkin. :)

  VastaaPoista
 2. Kivat nuo virkatut lapaset. Pitäisikin koittaa vaihteeksi virkata lapaset, on tullu vaan aina tartuttua puikkoihin :)

  Kaunis myös tuo Tervetuloa- kyltti. Maalasitko tekstin ihan vapaalla kädellä vai sabluunan avulla?

  Koivunlehtipussukat ovat myös hauskoja, olisi vaan pitänyt kerätä koivunlehdet jo kesällä kuivumaan, jospa sitten ensi kesänä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kaima viestistä! Tekstin tulostin, väritin valkoisella liidulla paperin takapuolelta tekstin kohdalta, siitä jäljensin lautaan ja valkoisella maalitussilla päälle... Vähän jäi suttuseksi lopputulos tuossa ensimmäisessä, mutta paljon on lankkuja vielä jäljellä... :-) (veitsen terä oli tylsä, enkä muutenkaan ole mikään sabluunatyyppi...)

  Piti jo toissa kesänä kerätä lehtiä, mutta jäi... Meinasi tänäkin vuonna unohtua, ei ihan aitoja juhannuskoivuja ole, mutta toimii!! Tuoksu on ihana!!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...