perjantai 23. syyskuuta 2011

Ensimmäiset joulukortit tälle vuodelle!

Sinelli lähetti syyskuun DesignTeam -paketissa joulukorttitarvikkeita: Vivi Gade -askartelupapereita, Stucco -paperia, Stucco -korttipohjia, nauhoja, kumileimasimen puukahvassa, pari akryylileimasinta, pakettikorttitageja, kulkusia sekä Stickles -kimalle"mönjää" sekä mustan Versafine -leimasintyynyn:

Värit eivät ole mielestäni mitenkään erityisen jouluisia (perinteisessä merkityksessä), mutta varsin kauniita kuitenkin!
Oikeaa tunnelmaa etsiessäni ajattelin kaivaa kynttilät, joululaulut ja glögin esiin, mutta kyllä ne kortit sitten syntyivätkin ilman Dopingia. 
Tällä kertaa tein myös päätöksen, että teen nämä kortit ainoastaan Sinellin lähettämien materiaalien avulla ja siinä melkein onnistuinkin!
(Ainoastaan liimateippi, kohotarrat, pala valkoista Stucco -paperia ja punainen leimasinmuste ovat oman pajan kätköistä, mutta nekin löytyvät Sinellin valikoimasta.)


Kaksiosainen Stucco -korttipohja 10x15cm, taiteltu reunoilta keskelle ja "päällystelty" yhteensopivilla koristepapereilla.
Kannessa yksi koristepaperista irtileikattu ja kohotarroilla kiinnitetty sydän.
Kortin saa kiinni nauhan avulla.


Kaksiosainen Stucco -korttipohja 15x15cm, koristepaperia, Stucco -paperia sekä koristenauhaa.
Leimakuvat ovat leimattu valkoiselle Stucco -paperille ja reunoilta vielä töpötelty musteella.
Sisälle, roikkuvien joulupallojen viereen ajattelin tulostella jouluisen tervehdyksen, mutta jätin sen kuitenkin tyhjäksi.


Paketissa oli mukana valmiita tageja, joista tein Maailman helpoimman pakettikortin!
Otetaan kaksi tagia, toiseen leimataan tervehdys ja toiseen kuva, toiseen nauha rusetilla (pieni pala liimateippiä riittää, jotta pysyy paikallaan) ja nauhoilla yhteen!
Reunat töpöttelin samalla punaisella leimasinvärillä (paitsi että töpötin oli vielä edellisen kortin jäljiltä mustassa musteessa ja reunoista tuli rusehtavantummanpunaiset).


Ja Laatikkohulluuden ollessa kuumimmillaan oli pakko tehdä vielä pieni jouluinen lahjarasia.
Rasiaan käytin Stucco -korttipohjan (leikattu keskeltä kahdeksi 10x15cm palaksi) ja nauhaa.
Rasian kanteen on leimattu punaisella joulupallo, mutta se ei juurikaan näy.

Sinellin Blogissa lisää jouluaskarteluvinkkejä ja linkit muiden DesignTeamiläisten blogeihin.

Ihanaa Joulunodotusta kaikille, kyllä se kohta tästä lähtee! ;-)

7 kommenttia:

 1. Kivaa!!! Ensi pisaroita joulujutuista :)
  Mä oon huono noissa, siksi onkin ihana käydä ihailemassa teidän osaavien kauniita aikaansaannoksia ♥
  Riitta Kotipurosta

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja, noi tageista tehdyt kortit on hauska idea.
  Mä käytin viime vuonna joulukortteihin tuota ylintä punaista Merry Christmas -paperia, tykkään kovasti sen väristä. =)

  VastaaPoista
 3. voi vitsi miten kivoja kortteja. osasit käyttää just niitä papereita joita mä en osannut. tuo joulupallo-idea on ihan mieletön, mun on ehkä pakko pölliä se kun yksi kaveri pyysi tekemään muutamia joulukortteja sille.... hauska miten näistä tuli ihan erilaisia kuin mun tekemistä, vaikka meillä oli ihan samat matskut, ainoastaan nuo leimasimet oli erilaiset :D

  VastaaPoista
 4. Noi tagit on kyllä hienot! Tuollaiset tagityyliset kortit ajattelin lähettää tänä vuonna ehkä joulutervehdykseksi ystäville! Täytyyhän tässä kohta jo niitä askarrella! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista sanoistanne!

  Riitta, ei kukaan ole huono korteissa, jokainen tekee omanlaisiaan, ja ah niin erilaisia! (Kun vaan jokainen muistaa jättää erikeeperit hyllyyn ja leikkaa palat suorina!) ;-)
  ("erikeeperi" on toki monessa muussa jutussa aivan verraton!)

  Koo, jep, aika hauska toi pinkin ja punaisen yhdistelmä ja mä oon aina heikkona erilaisiin typografioihin joten siksi tuo paperi sieltä valikoitui käyttöön! :-)

  Anna, mä kans tykkään just siitä yksityiskohdasta eniten tästä setistä, enkä malta odottaa, että nään sun version ja näkemyksen! Heitä ne Hammasharjat nyt nurkkaan ja takaisin Korttien pariin! ;-)

  Soma Mari, jep, ajattelin itsekin olla tänä vuonna ajoissa, kun nyt jo kerran tuli polkaistua Joulun odotus käyntiin! (mutta taitaa tänäkin vuonna käydä niin, että 13.12. klo 21:48 askartelen hiki hatussa ja lähetän ne kuitenkin ykköspostissa sitten joskus 21. päivä!) ;-)

  VastaaPoista
 6. hih joo hammasharjat tuli kaikki jo taivuteltua, eli seuraavaksi kohti uusia pettymyksiä. laitan kyllä todennäköisesti kuvaa niistäkin korteista sitten blogin puolelle, kunhan joskus valmistuvat. suunnittelu vie niin paljon aina muka aikaa ;)

  ps. blogistani löytyy sinulle jotain :D

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...