maanantai 4. lokakuuta 2010

Viikonloppuna iski pieni innostus sitoa kirjoja.

Innostuksesta voin syyttää Junioria joka tuumi, että haluaisi oman kirjan, niitä kun kaikille muille aina teen mutta en vielä yhtäkään hänelle...
Kankaana oman edesmenneen isäni vanha Marimekon Jokapoikapaita jonka olen itse teininä kuluttanut loppuun, hihansuut aivan riekaleina ja joka sai taas uuden elämän... Kuva kannessa löytyi täältä, koristeena satiininauhaa ja ihanista kirppislöydöistä revittyjä ötökkämäisiä kuvia... Nyt poika istuu ja piirtelee sisäsivuille omia ötököitään... :-)

Siskon tytär juhlii ensiviikolla yksivuotissyntymäpäiviään, ja hänelle tein oman salaisuuksien kirjan...
Kankaana puuvillakangas (taisi olla tyynyliina, niitä on tullut hamstrattua) ja koristeena satiininauhoja, tarrahelmiä sekä vanhasta onnittelukortista leikattuja NallePuheja.Nämä kaksi vihertävänsävyistä luontomuistikirjaa ovat saaneet päällisensä ihanasta, aiheeseen sopivasta puuvillaisesta keittiöpyyhkeestä, Graphic45 Botanicabella -sarjan papereista, paperikukista sekä satiininauhoista.

Kaikki tämänkertaiset kirjat ovat kooltaan n. A5 ja sidottu japanilaisittain.


Ja koska tarvikkeet olivat valmiiksi levällään pitkin pöytiä, piti samalla muutama laatikko koristella. Iso kanneton on ollut paperiservettien säilytyskäytössä ja pienet ovat toistaiseksi ilman tarkoitusta. Mutta eihän laatikoita liikaa voi olla?

2 kommenttia:

  1. Kauniita juttuja olet tehnyt, oli ihan pakko liittyä kaiman lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Innostus kun iskee, sitä ei pysty pidättelemään! :-)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...