torstai 7. lokakuuta 2010

Päivän pussukat

Muutama pikku pussukka syntyi tänään, vaikka kovasti yritin pitää pyllyn sohvalla ja vain rapsutella vatsaa neiti Marplen seurassa... Toki senkin heti aamusta tein, tällä kertaa kirjat hyllyssä pölyyntyen ja laiskasti elokuvaversiona "4:50 Paddingtonista" (vuodelta 1987) hurmaavan Joan Hicksonin tulkitsemana.

Mutta koska päivissä on paljon tunteja (ainakin nykyään ja täällä perämetsässä) ja ihanaisen siskontytön Kiia-Murusen syntymäpäivälahjakirja kaipasi seurakseen jotain pientä, kaivoin materiaalit esiin...
 Mukaan pinoon pääsi nappikippo, vaikka nappeja ei sitten tarvittukaan...

Ja pienet neidithän tarvitsevat ehdottomasti pienille aarteille pussukoita...
 Pussukat eripäin käännettynä

 Pussukat samoinpäin käännettyinä ja kirja

 Ja kun tehdään, niin tehdään useampia...
Tässä kankaana jo esikoiselle hankitun verhokankaan jämiä ja yksivärinen käyttämätön vanha pöytäliina, joka oli sopivasti tukevaa/muovitettua, jotta pussukat pysyy pystyssä...
Pussukat ommeltu samalla "reseptillä" kuin aikaisemminkin...

Ja koska huomenna juhlitaan myös kummipojan syntymäpäiviä, laitetaan tähän samaan hänelle menevä pipo. Toki syntymäpäivälahjaksi on suunniteltu lisäksi myös oikea kirjakauppakirja, koska meilläpäin uusin Kunnas on kummin velvoite :-). Pipon sain vihdoin tekeille kun ne bambupuikot nro5 saatiin vapautettua edellisestä tehtävästään...(ja neiti Marple näytti hyvää esimerkkiä oman sinisen neulomuksensa kanssa...)
 Lankana laatikosta löytynyt Novitan isoveli.
(Perussimppeli suora malli: 72 silmukkaa, 4 oikein / 2 nurin...)
Esikoinenkin tuli sopivasti eskarista ja pääsi malliksi... Taas erittäin vastahakoisesti...

3 kommenttia:

 1. Hei. Vastavierailulla... ;)
  Voi kun ihastuin noihin sun kirjoihin muutaman postaus aiemmin. Mä olin kouluaikana kirjansidontakurssilla ja tykkäsin kovasti siitä. Ei vaan oo tullu tehtyä sen jälkeen. Oispa kiva kokeilla joskus uudestaan. :)

  VastaaPoista
 2. Nuo ihanaiset nallepussukat vei sydämen :)

  VastaaPoista
 3. No mutta kiitos! Harvemmin löytyy kivoja lastenkankaita, yleensä vaalealla pohjalla sikinsokin kuvat... Ja näissä hyllyillä istuvat nallet sopivat juuri kivasti pussin kokoon ja muotoon.... :-)

  Ja Sanna, kirjojen sitominen on juurikin kivaa askartelua, ja joskus tulee ihan hyödyllisiäkin tuotoksia.... ;-) Reippaasti vaan!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...