keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Turkoosin tunnelman HääkukatNämä ihanat häät juhlittiin jo alkusyksystä 2009. Yhdessä hääparin kanssa suunnittelimme ja teimme kutsut (kuva myös tässä ja tässä), ohjelmalehtiset, kiitoskortit sekä muu graafisen materiaalin. (Apuna oli tietysti "AD"... ;-))

Sidoin morsiuskimpun, vieheet sekä pöytäasetelmat. Häiden väreinä, avainsanoina sekä inspiraationa oli turkoosi, ruskea, merellisyys (morsiuspari asuu meren läheisyydessä ja juhlapaikkana juhla/tanssipaviljonki meren rannalla) sekä tyylikkään hillitty Vintage.

Merellisyydestä huolimatta emme halunneet lähteä "majakka ja lokki" -linjalle ja kokonaisuus olikin varsin onnistunut ja tyylikäs (vaikka itse mukana hääränneenä sanonkin... :-)).

Kukkina ruusuja, freesioita, eustomia, neilikoita sekä morsiusparin oman pihan hortensioita. Somisteina käytetty myös helmiä, simpukoita, tervanarua, satiininauhaa sekä lyhtyjä juhlapaikan katossa.

Olimme perheen kanssa myös kutsuttujen listalla ja voin kertoa etten ikinä olisi uskonut että noinkin isot häät (melkein 200 vierasta) voisivat olla noin rennot ja mukavat! Ja ruokakin oli hyvää! Ja kaikki muukin niin täydellistä! Kiitos jälleen kerran Hääparille! Näitä lisää!
Valokuvat häistä (ja siis myös tässä postauksessa nähtävät) ihanan taitavan Saritan ottamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viesti, jos mieleesi tuli jotain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...